Istorija ordinacije

Ivodent ordinacija

Stomatološka ordinacija "Ivodent" osnovana je 1991. godine sa sedištem u Zaječaru, kao prva privatna ordinacija opšte stomatologije u Istocnoj Srbiji, od strane dr Biljane Dragicevic. 

2006. godine sedište ordinacije je preseljeno u Beograd, u samo srce grada u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save na Vračaru. 
Dolaskom u našu metropolu, približili smo se najkvalitetnijim zubotehničkim laboratorijama, izvorima najsavremenijih materijala i informacija o novim tehnologijama.

2009. godine, timu se prikljucuje i cerka dr Biljane, dr Ivona Froelich, rođena Dragicević.

2014. godine, ordinacija u Zaječaru je renovirana i osvežena novim dizajnom i aparaturom.
Sada, ordinacije u Beogradu i Zajecaru, funkcionisu kao celina, pruzajuci strucnu I efukasnu uslugu nasim vernim pacijentima iz Istocne srbije, sirokom spektru klijenata iz Beograda i okoline, i mnostvu dentalnih turista iz raznih delova Evrope i sveta. Nas strucni tim, vise od 20godina ispunjava zahteve i opravdava poverenje svojih pacijenata.

Od pocetka 2015. godine, dobili smo veliko priznanje i čast da budemo na listi doktora kojima Nemačka Ambasada u Beogradu ukazuje svoje poverenje. To poverenje smo sticali godinama, dokazujući se svojom profesionalnošću, posvećenošću struci i visokim kvalitetom rada koji je na zapadnoevropskom nivou, sto su oni posećujući našu ordinaciju prepoznali i ozvaničili na taj način.

Ordinacije su moderno dizajnirane i opremljene najsavremenijom stomatološkom opremom koja omogućava efikasnost u radu. Sve intervencije se obavljaju bezbolno, stručno i brzo, uz primenu savremenih stomatoloških materijala. 

Stomatološka ordinacija "Ivodent" je porodična stomatološka praksa, koja svojim pacijentima pruža usluge, u skladu sa zapadnoevropskim standardima.
U našoj ordinaciji svakoga dana pružamo kompletnu stomatološku uslugu, od estetskih zahvata do najkomplikovanijih hirurških intervencija.

Zakažite pregled

Pregled u ordinaciji Ivodent možete zakazati: preko internet sajta ordinacije, telefonom ili neposrednim dolaskom kod nas.

+381 11 3446 008

Kontakt forma

Šta klijenti kažu o nama: