O Nama

Stomatološka ordinacija "Ivodent" osnovana je 1991. godine sa sedištem u Zaječaru, kao prva privatna ordinacija opšte stomatologije u Istocnoj Srbiji, od strane dr Biljane Dragicevic.

To je porodična stomatološka praksa, koja svojim pacijentima pruža usluge, u skladu sa zapadnoevropskim standardima. U našoj ordinaciji svakoga dana pružamo kompletnu stomatološku uslugu, od estetskih zahvata do najkomplikovanijih hirurških intervencija.

Opširnije

Zašto nas izabrati?

Naš stručni tim je potpuno posvećen svakom pacijentu, uvek ponudi rešenje u skladu sa pacijentovim interesima, i stoji iza svojih radova dugi niz godina.
U većini slučajeva, na pacijentu radi u isto vreme 2 doktora i stomatološka sestra, kao savršeno uigran tim, koji se ističe izuzetnom brzinom i preciznošću u radu. I najsloženije inervencije se u našoj ordinaciji završavaju samo za 2 dolaska u roku od 5 do 10 dana. Ne postoji brži i jednostavniji put do lepog osmeha.
Trudimo se da radom na sebi i svojim usavršavanjem, kao i novom tehnologijom koju koristimo, uvek idemo u korak s vremenom.
Usnu duplju posmatramo kao jednu funkcionalnu celinu i tako i pristupamo svakom problemu. Na taj način posle našeg tretmana, na kontrole koje u tom slučaju predstavlju samo profesionalno čišćenje zuba, dolazite bez bojazni da Vas nešto može neprijatno iznenaditi.
Nemačka Ambasada nas je odabrala za svoje izabrane stomatologe, čije smo poverenje sticali krajnjom profesionalnošću, odgovornim pristupom i disciplinom.

Fotografije ordinacije

Galerija ordinacije

Zakažite pregled

Pregled u ordinaciji Ivodent možete zakazati: preko internet sajta ordinacije, telefonom ili neposrednim dolaskom kod nas.

+381 11 3446 008

Kontakt forma

Šta klijenti kažu o nama: